Çekmeköy/İST/TÜRKİYE
+90 (216) 766 41 43
info@algyazilim.com

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Metni

İşletmenizi Tasarlar.

Created with Sketch.

ALG YAZILIM, müşterilerimizin ve web sitemizi ziyaret edenlerin kişisel verilerini işlemektedir. Bu veriler, hizmetlerimizi sunmak, müşteri taleplerini işlemek, iletişim kurmak ve gerektiğinde yasal gereklilikleri yerine getirmek amacıyla kullanılır.

Kişisel veriler, ad, soyad, iletişim bilgileri, iş bilgileri ve web sitemizdeki etkileşim verileri gibi çeşitli kategorilerde olabilir. Bu veriler, yalnızca belirli ve meşru amaçlar doğrultusunda işlenir.

ALG YAZILIM, kişisel verilerin güvenliğini sağlamak için gerekli teknik ve organizasyonel önlemleri alır. Kişisel verilerin yetkisiz erişim, kayıp veya kötüye kullanımını önlemek amacıyla güçlü güvenlik önlemleri kullanılır.

KVKK uyarınca, müşterilerimiz ve web sitemizi ziyaret edenler, kişisel verilerinin ne amaçla işlendiğini ve nasıl kullanıldığını öğrenme hakkına sahiptir. Ayrıca, bu verilerin düzeltilmesini, silinmesini veya işlenmesine sınırlama getirilmesini talep etme hakkına da sahiptirler. Bu talepleri yerine getirme süreci hakkında daha fazla bilgi almak için iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Web sitemizi ziyaret ederken çerezler kullanılmaktadır. Çerezler, web sitemizin performansını analiz etmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla kullanılır. Çerez kullanımını kabul etmek veya reddetmek için tarayıcı ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

Bu KVKK metni zaman zaman güncellenebilir ve değiştirilebilir. Herhangi bir güncelleme durumunda, güncellenmiş metni web sitemizde yayınlayarak sizi bilgilendireceğiz.

Bu metin, kişisel verilerin işlenmesine dair temel bilgileri içermektedir. Daha fazla ayrıntı ve spesifik bilgilere erişim sağlamak için iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Top